Firmamız ABK Plastik; 1963 yılında Rahmetli Dedemiz Hacı Abdullah Karakaya otel işletmesini 1979 yılında Celal Karakaya ile birlikte Karakaya Ticaret (hırdavat-nalburiye) işletmesine 1998 yılında ERKA Plastik Ambalaj İnşaat A.Ş. kurulan şirket; Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesi Plastik ve Ambalaj tedarikçisi olarak faaliyet göstermekte olup; 2007 yılında 2000 m² kapalı alan tesis ile Plastik Ambalaj İnşaat alanlarında Bölge Lider toptan tedarikçiliğini başarı ile yapmaktadır.


Yetkili Personelimiz, her türlü mesleki ve ürün eğitimini tamamlamış; ISO 9001 ve TSE Kalite Standartları Yöntemiyle çalışmaktadır. 


ERKA A.Ş. bünyesinde Çanakkale bölgesine hizmet vermek amacıyla 2015 yılında kurulan ABK Plastik Ambalaj İnşaat olarak ; Her noktaya sınırsız hizmet , büyütmek ve büyümek politikasıyla hareket ederek siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanmayı misyon edinmiştir.


İnternet sitemizden satılan  ürünlerimizi anlaşmalı kargolarımızla tüm Türkiye'ye teslimatını sağlıyoruz. Çorum Osmancık İlçemize Zeytin Filesi, Agril (Don kırağı örtüsü), P.E. Naylon Örtüsü, Sera Örtüsü, Rulo ve Ebatlı Branda, Gölgelik File, ABK Siyah Taban Zirai Örtüsü, Siyah Mulch, Çilek Naylon, Mısır Silaj Örtüsü, Silaj File, Silaj Strech, Silaj Balya Ambalaj Malzemeleri ve Baskılı - Baskısız Çuval, Bigbag imalatçı Tedarikçi Toptan Satıcısı olarak ürünlerimizin sevkiyatı mevcuttur.


Haftaiçi Mesai saatlerimiz içerisinde 0 286 212 72 22'den, Haftasonu veya mesai saatleri dışında da 0 543 879 11 23 nolu numaramızdan her türlü bilgi alabilir ve https://abkplastik.com.tr internet sitemizden sipariş kayıdı oluşturabilirsiniz.


Satış Mağazamız; Barbaros Mah. Namık Kemal Mah. Asafpaşa Cad. No: 12/A ÇANAKKALE'de yer almaktadır.


Satış mağazamızı ve ürünlerimizi görebilmeniz; firmamızdan ve ürünlerimizden bilgi almak için sizleri ABK PLASTİK'e bir kahve içmeye davet ediyoruz.